Siirry sisältöön

Tilaa tulkki

Meiltä voit tilata viittomakielen tulkkausta, kirjoitustulkkausta tai puhevammaisten tulkkausta viranomaistilauksiin osoitteesta tampere@tulkkikeskus.fi tai soittamalla 0400-964775. Yrityksen sisäinen välitys vastaa puheluihin arkisin klo 8–16. Lue lisää viranomaistulkkauksesta täältä.

Tulkkauspalvelupäätöksen saaneet asiakkaat tilaavat tulkin Kelan välityskeskuksesta. Kelan välityskeskus on avoinna ma-pe klo 7.30–20.00 ja la klo 8–15. Yhteystiedot ja tarkemmat tilausohjeet löydät osoitteista www.kela.fi/vammaisten-tulkkauspalvelu-yhteystiedot ja www.kela.fi/vammaisten-tulkkauspalvelu-nain-tilaat-tulkin


Voit tilata etätulkin
samaan tapaan Kelalta, kuin tilaisit normaalisti tulkin. Lisää tilaukseen vain tieto, että haluat etätulkkauksen. Voit tilata etätulkkausta esimerkiksi lääkäriin, pankkiasiointiin tai opiskeluun. Saat Kelan tulkkivälityksestä tulkin nimen sekä puhelinnumeron. Voit sopia tulkin kanssa tulkkausmenetelmästä sekä mitä ohjelmaa haluat käyttää, esimerkiksi Zoom, Teams, Whatsapp, Skype, ChablaWeb, Text on Tap, Facetime tai Google Docs.

Etätulkkausta voi tilata viittomakielen- sekä kirjoitustulkkauksiin itäiselle ja läntiselle alueelle sekä viittomakielentulkkauksiin pohjoiselle alueelle.


Kiireellisessä hätätilanteessa,
jossa oma tai lähisukulaisen henki, omaisuus tai turvallisuus on uhattuna, voit kaikkina vuorokaudenaikoina ottaa suoraan yhteyttä tulkkiin tai sisäiseen tulkkivälitykseemme. Lisätietoja ja yhteystiedot löydät hätätulkkilistaltamme.

Toimimme Kelan sopimuskumppanina vammaisten tulkkauspalveluiden tuottamisessa.

Puhelin Sähköposti Kela