Siirry sisältöön

Rekry

Avoimet työpaikat

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Esa Päiväniemelle, esa.paivaniemi@tulkkikeskus.fi / 050-5392900, niin otamme yhteyttä mikäli sopiva työtehtävä vapautuu.

Töihin Tampereen tulkkikeskukseen?

Tampereen Tulkkikeskus on tuottanut viittomakielialan tulkkauspalvelua vuodesta 1989 lähtien, ja toimintamme on vähitellen laajentunut Pirkanmaalta myös Etelä-, Keski-, Pohjois- ja Itä-Suomeen. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 20 tulkkia eri asiakasryhmille. Painotamme palveluntuotannossa erityisesti positiivista palveluasennetta, hyvää yhteistyökykyä ja etenkin korkeaa tulkkaustyön laatua. Suurin omistajamme on Tampereen Viittomakieliset ry, ja jo sen vuoksi koemme tärkeäksi tuottaa mahdollisimman korkeatasoista tulkkauspalvelua.

Eduksi katsomme, jos hakijalla on työkokemusta alalta, vieraiden kielten osaamista, ajokortti ja oma auto käytettävissä sekä mahdollisuus toimittaa hakemuksen liitteeksi työnäyte. Lisäksi arvostamme sitä, jos tulkilla on koulutus ja osaaminen työskennellä useammalle eri asiakasryhmälle.

Tarjoamme tulkeille loistavan työporukan tuen, joustavat työajat, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja virkistystapahtumiin sekä kilpailukykyisen palkan (palkkaus vähintään SVT:n suositusten mukainen.)

Otamme vastaan avoimia hakemuksia.

Harjoitteluun?

Harjoitteluista vastaa Sini Niemi (sini.niemi@tulkkikeskus.fi). Tarjoamme harjoittelumahdollisuutta:

  • viittomakielen- ja kirjoitustulkkiopiskelijoille Tampereella
  • viittomakielentulkkiopiskelijoille Lahdessa.