Töihin Tampereen Tulkkikeskukseen?

Sijaisuuksia avoinna

Etsimme Itäisellä välitysalueella sijaisia seuraaville vapaille tulkkiresursseille:

  • Osa-aikainen puhevammaisten tulkki (työ alkaa sopimuksen mukaan, päättyy 31.8.2019)
  • Osa-aikainen viittomakielentulkki ja kuulonäkövammaisten tulkki (työ alkaa sopimuksen mukaan, päättyy 31.8.2019)

Vapaita resursseja voidaan tarvittaessa yhdistellä osaamisen ja pätevyyden mukaan, jolloin osa-aikaisista resursseista muodostuu kokoaikainen työsopimus.

Työsuhde kaikissa sijaisuuksissa on tuntipalkkainen.  Lisätietoja antaa ja hakemukset ansioluetteloineen (ja mahdollisine tulkkausnäytteineen) voit toimittaa henkilöstöpäällikkö Esa Päiväniemelle: esa.paivaniemi(a)tulkkikeskus.fi.

 

Tampereen Tulkkikeskus on tuottanut viittomakielialan tulkkauspalvelua vuodesta 1989 lähtien, ja toimintamme on vähitellen laajentunut Pirkanmaalta myös Etelä-, Keski- ja Itä-Suomeen. Meillä työskentelee tällä hetkellä 15 tulkkia eri asiakasryhmille. Painotamme palveluntuotannossa erityisesti positiivista palveluasennetta, hyvää yhteistyökykyä ja etenkin korkeaa tulkkaustyön laatua.

Eduksi katsomme, jos hakijalla on työkokemusta alalta, vieraiden kielten osaamista, ajokortti ja oma auto käytettävissä sekä mahdollisuus toimittaa hakemuksen liitteeksi työnäyte. Lisäksi arvostamme sitä jos tulkilla on koulutus ja osaaminen työskennellä useammalle eri asiakasryhmälle.

Tarjoamme tulkeille loistavan työporukan tuen, joustavat työajat, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja virkistystapahtumiin sekä kilpailukykyisen palkan (palkkaus vähintään SVT:n suositusten mukainen).

Otamme vastaan avoimia hakemuksia.