Siirry sisältöön

Rekry

Avoimet työpaikat

Haluatko olla osa iloista ja ammattitaitoista tulkkijoukkoamme? Meillä on tällä hetkellä tarvetta kesäsijaisille eri alueilla, ja lisäksi olemme kiinnostuneita myös pidemmästä yhteistyöstä kokeneiden ja osaavien tulkkien kanssa ensi vuoden alusta alkaen. Odotamme uusilta työntekijöiltä ahkeruuttaa ja joustavuutta, eli kykyä ottaa erilaisia työtehtäviä vastaan ja hoitaa ne kunnialla. Nykyinen työporukkamme toivoo, että olisit ”rento ja lupsakka”, eli sopeudut iloiseen joukkoomme helposti ja huumorilla. Jos siis olet sosiaalinen kielen ammattilainen, ota ihmeessä Esaan yhteyttä! Tarkempia tietoja alla.

Pohjoinen alue

  • Viittomakielentulkin kokoaikainen työsuhde 8.2.-30.4.2024 ja osa-aikainen työsuhde 1.5.-31.12.2024.

Itäinen alue

  • Kirjoitustulkin- ja puhevammaisten tulkin kokoaikainen sijaisuus, tai vaihtoehtoisesti kirjoitustulkin osa-aikainen sijaisuus ja puhevammaisten tulkin osa-aikainen sijaisuus 28.7.2024 saakka, aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikki alueet

  • Kesälomasijaisuuksia 2024 eri tuotteissa
  • Avoimia hakemuksia voi lähettää myös työstä 1.1.2025 alkaen eri tuotteissa

Lisätietoja henkilöstöpäällikkö Esa Päiväniemeltä, esa.paivaniemi@tulkkikeskus.fi / 050-5392900. Voit lähettää hänelle myös avoimen työhakemuksen.

Töihin Tampereen tulkkikeskukseen?

Tampereen Tulkkikeskus on tuottanut viittomakielialan tulkkauspalvelua vuodesta 1989 lähtien, ja toimintamme on vähitellen laajentunut Pirkanmaalta myös Etelä-, Keski-, Pohjois- ja Itä-Suomeen. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 20 tulkkia eri asiakasryhmille. Painotamme palveluntuotannossa erityisesti positiivista palveluasennetta, hyvää yhteistyökykyä ja etenkin korkeaa tulkkaustyön laatua. Suurin omistajamme on Tampereen Viittomakieliset ry, ja jo sen vuoksi koemme tärkeäksi tuottaa mahdollisimman korkeatasoista tulkkauspalvelua.

Eduksi katsomme, jos hakijalla on työkokemusta alalta, vieraiden kielten osaamista, ajokortti ja oma auto käytettävissä sekä mahdollisuus toimittaa hakemuksen liitteeksi työnäyte. Lisäksi arvostamme sitä, jos tulkilla on koulutus ja osaaminen työskennellä useammalle eri asiakasryhmälle.

Tarjoamme tulkeille loistavan työporukan tuen, joustavat työajat, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja virkistystapahtumiin sekä kilpailukykyisen palkan (palkkaus vähintään SVT:n suositusten mukainen.)

Otamme vastaan avoimia hakemuksia.

Harjoitteluun?

Harjoitteluista vastaa Sini Niemi (sini.niemi@tulkkikeskus.fi). Tarjoamme harjoittelumahdollisuutta:

  • viittomakielen- ja kirjoitustulkkiopiskelijoille Tampereella
  • viittomakielentulkkiopiskelijoille Lahdessa.