Kehujen keskiviikko

Lahtelainen Elämänjälki -yritys on laittanut käyntiin Kehujen keskiviikko -kampanjan, jolla kannustetaan kehumaan työkaveria. Kampanjapäivää vietetään tänään keskiviikkona 13.12.2017. Lähde mukaan!

Haluan kehua tänään juuri sinua. Jokainen on riittävä, arvokas ja ihana juuri sellaisenaan. Sitä ei tarvitse ansaita. Olet siis kehujen arvoinen joka tapauksessa ihan vain olemalla olemassa. Jos olet tavannut minut kentällä, olet katsonut minua kauniisti. Hymyillyt. Kiitän siitä, sillä se tuntuu mukavalta ja jätti jäljen minuun. Olemme ehkä kätelleet tai halanneet. Nyökänneet ja tervehtineet ainakin. Olen ehkä kuullut sinun sanovan, että on mukava tavata pitkästä aikaa tai kiva nähdä taas. Olemme ehkä nauraneet joskus yhdessä ja ehkä jopa itkeneet. Olen tuntenut sinusta kiitollisuutta. Sinusta, jonka vieressä on ollut hyvä tehdä töitä ja sinusta, joka olet seurannut tulkkaustani. Sinustakin, joka olet tulkkauksen jälkeen tullut sanomaan, että kiinnostuit viittomakielestä ja tulkin ammatista. Ja sinusta, joka sanoit tulkkauksen katsomisen olevan suorastaan hurmaavan ihanaa.

Kiitos, kun kehuit minua. Ja kiitos, että sain kehua sinua. Olet taitava. Juuri sinä siinä, sinä viitot niin kauniisti. On ilo tehdä töitä kanssasi. Kun olen erehtynyt syömään valkosipulia kilokaupalla lounaaksi, olet tullut ja pelastanut – tarjonnut purkkaa tai pastillin. Kun sanat on menneet sekaisin tai kädet temppuilleet omiaan, olet nauranut lempeästi kanssani vatsa hytkyen. Kiitos, kun olen saanut onnistua ja epäonnistua seurassasi. Ja kiitos sinulle, joka olet lähettänyt tulkkausta varten materiaalit etukäteen meille tulkeille. Loistavaa yhteistyötä.

Työskentelen loistavassa työpaikassa ihanassa porukassa. Työyhteisömme on välitön ja tiivis etäisyyksistä huolimatta. Käytännössä teen työni itsekseni täällä pääkaupunkiseudulla. Joskus harvoin on sattunut pariksi oman firman tulkki. Kentällä työyhteisöni onkin kollegat muista yrityksistä. Haluan kehua jokaista, jonka pariksi olen sattunut – minun on hyvä olla teidän seurassanne. Koen vahvasti kuuluvani tulkkien kollegiaaliseen työyhteisöön. Kiitos.

Ainiin, meinasin unohtaa sinut siellä. Spiikkaustasi on ihana kuunnella. Se on rentouttavaa! Puheesi soljuu ja sinusta huokuu rento itsevarmuus. Tiedät todellakin mitä tehdä ja luotat syystäkin itseesi. Ja kiitos myös sinulle, joka takeltelit sanoissasi ja sain astua varpaillesi pelastaen sinut pulasta. Tiedän, nukuit yösi huonosti – niin käy meille kaikille joskus.

Laita hyvä kiertämään ja kehu työkaveriasi tänään – firmasta riippumatta. Ja miksei huomennakin.

Ihanaa kehujen täyttämää päivää toivottaen,

Elina Saunanoja-Kalin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *